Депутати Львівської міськради подбали про запобігання й лікування захворювань

21:35 9 лютого 2017 р.

На сесії ЛМР ухвалили міську програму запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017-2020 роки.

Про це повідомили сьогодні, 9 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Програма передбачає вдосконалення системи надання медичної допомоги хворим, профілактичні заходи, заходи вторинної профілактики для осіб з групи ризику, придбання медикаментів та обладнання, забезпечення якісного лікування в стаціонарі з подальшим впровадженням сучасних технологій».

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб пояснив: «Програма розрахована на 2017-2020 роки, і на 2017 рік передбачено п’ять мільйонів на придбання медикаментів та розхідних матеріалів, і 10 мільйонів на придбання обладнання. Загалом на чотири роки дії програми передбачено 30 мільйонів на придбання медикаментів і розхідних матеріалів та 50 мільйонів на придбання сучасного обладнання для тих стаціонарів, де надається невідкладна допомога хворим з інфарктом міокарда і з гострими порушеннями мозкового кровообігу».

Про це повідомили сьогодні, 9 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів