87 дітей з коронавірусом у міській дитячій лікарні Львова

14:48 31 січня 2022 р.

Фото до новини

У міську дитячу клінічну лікарню Першого територіального медичного об’єднання Львова станом на сьогодні госпіталізували 87 дітей з підтвердженим covid. Ще у 5 діток – підозра на цю недугу.

У міську дитячу клінічну лікарню Першого територіального медичного об’єднання Львова станом на сьогодні госпіталізували 87 дітей з підтвердженим covid. Ще у 5 діток – підозра на цю недугу. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як уточнила керівниця Центру педіатрії лікарні Ірина Бережна, стан госпіталізованих діток – середньої важкості. Одна дитина перебуває в реанімації, її життю нічого не загрожує. Наймолодшій дитині, яка перебуває на лікуванні, – два місяці, найстаршій – 16 років.

Зазначимо, у Львові дітей з коронавірусом чи підозрою на нього приймають дві дитячі лікарні: «Охматдит» та лікарня на Орлика. Загалом в дитячій лікарні на Орлика (діагностично-ізоляційне відділення) мають змогу розгорнути 150 ковідних ліжок.

Нагадаємо, станом на сьогодні до міських лікарень госпіталізовано 537 хворих з коронавірусом або підозрою на нього. Загалом по міських лікарнях, які приймають хворих на коронавірус, облаштували 1800 ліжок із доступом до кисню.

Львівська міська рада вкотре закликає усіх дотримуватись карантину і не наражати себе та інших на небезпеку. Якщо з’явились перші симптоми захворювання – залишайтесь вдома і контактуйте із своїм сімейним лікарем.

У лікарні ОхМатДит у Львові залишилося 27 ліжко-місць для хворих з ковідом

Наймолодшому ковідному пацієнту лише 1 місяць: лікарня ОхМатДит у Львові

У Львові вже дві лікарні приймають дітей з коронавірусом

8,5 тис школярів у Львові захворіли на грип або подібні захворювання, зокрема й Covid,- перший заступник мера

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів