Коронавірус: у дитячій лікарні на вул. П. Орлика розгорнуть 105 додаткових ліжкомісць

18:09 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні у Львівській ОДА відбулося засідання обласної комісії ТЕБ і НС, на якій розглянули питання розширення мережі ліжкомісць для хворих на коронавірус у м. Львові. Зокрема, технічно готовими, з підведенням кисню, вже є 108 ліжок у Львівській міській дитячій клінічній лікарні на вул. П. Орлика.

За кілька днів укладуть контракт з НСЗУ на обслуговування хворих на коронавірус і лікарня зможе приймати пацієнтів. Таку пропозицію обласна комісія ТЕБ і НС підтримала одноголосно.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Окрім того, як повідомили у Львівській міській раді, сьогодні розгорнуто додаткових 38 ліжок у 8-ій міській клінічній лікарні м. Львова.

Засідання комісії відбулося під головуванням першого заступника голови ЛОДА Андрія Годика за  участі представників департаменту охорони здоров’я, департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, Львівської міської ради, Львівського обласного лабораторного центру, ГУ ДСНС України у Львівській області, Нацполіції, обласного управління екології та ін.

«Дякуємо Львову в частині ефективної практичної та роз’яснювальної роботи, Держпродспоживслужбі та Нацполіції за забезпечення карантинних обмежень по всій області. Ми дійсно бачимо, що скупчення людей, масові заходи, якщо і є, то це в поодиноких випадках», - зазначив Андрій Годик.

Нагадаємо, що вчора, 6 квітня, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис на брифінгу щодо епідситуації в області, повідомив, що на Львівщині мережа ліжкомісць складає 4200 ліжок. Проте, у найближчі дні буде збільшена до 4700 з врахуванням 260-ти ліжкомісць у трьох лікарнях області, які нещодавно включені до переліку закладів охорони здоров’я, залучених до боротьбі з COVID-19, а саме:

    - Львівський обласний кардіологічний центр (100 ліжкомісць),
    - Золочівська центральна районна лікарня (80 ліжкомісць)
    - Сколівська центральніа лікарня (80 ліжкомісць).

Львівщина - четвертий регіон за добовим інфікуванням коронавірусу

За останню добу на Львівщині госпіталізували 263 особи. У лікарнях - 3388: де і скільки

На Львівщині патрульні оформили за добу 50 адмінматеріалів за порушення вимог карантину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів