200 медпослуг і 800 працівників: у Львові під одним дахом запрацювали релоковані клініки

10:23 17 вересня 2022 р.

Фото до новини

У нього увійшли медичні центри, які переїхали на Львівщину зі зони активних бойових дій.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

16 вересня у Львові запрацював «MonoDoctor» – найбільший медичний центр в Україні. Кількість робочих місць завдяки клінікам в області становитиме близько 800. 

Це перший в Україні медичний хаб, який обʼєднав на своїй території потужні медичні бренди. З початку війни, розуміючи нагальну потребу у локаціях для продовження власної справи, підприємство розпочало працювати з релокованими медичними брендами. Компанії вдалось на одній території обʼєднати усі напрями медицини.

Тут жителі Львівщини та гості зможуть отримати більше ніж 200 медичних послуг. В медичному центрі є 24 амбулаторні напрями та працює понад сто двадцять спеціалістів.

Участь у відкритті взяв начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Мені приємно, що тут об’єднались люди, які готові допомагати іншим. У війні перемога точно буде за нами завдяки ЗСУ та українському народу. Однак потрібно створити умови для якісного життя людей. Дуже важливими є професійні медичні послуги. Дякую компаніям, які готові створювати нові робочі місця, релокуються в нашу область та активно допомагають військовим і людям, які тікають від жахіть війни. Разом ми – непереможні», – наголосив очільник Львівщини. 

Генеральна директорка центру Вероніка Федишин підкреслила, що історія кожного бренду, який працюватиме у центрі, особлива. Так, мережа офтальмологічних центрів «Візіум» унаслідок військових дій втратила 3  відділення у Краматорську, Бахмуті та Сєвєродонецьку, але відчинила свої двері на заході. «ЛелекаАп» – медичний центр для жінок та дітей, спромігся відкрити нове відділення у Львові, адже саме тут є нагальна потреба у їхньому напрямі. «Надія» – центр репродукції, який масштабувався на захід країни, щоб подарувати кожній жінці диво бути матусею. Багатопрофільний медичний центр «MedUnion» родом з міста Суми, яке постраждало від військової агресії рф і теж працюватиме у місті Лева.  

«Ми запускаємо соціальну ініціативу – упродовж місяця пропонуватимемо великі знижки на послуги та у деяких напрямах надаватимемо безкоштовно послуги. Дякую усім, хто підтримує нас, а також усім брендам, які об’єднались», – наголосила Вероніка Федишин. 

Із переліком безкоштовних послуг можна ознайомитись за посиланням.

Представник мережі офтальмологічних центрів «Візіум» наголосив, що попри втрату трьох потужних лікарень на сході, не втрачають віри у перемогу та продовжують розвиватись. 

«Наша команда доклала значних зусиль, щоб перевезти обладнання із Сєвєродонецька, Краматорська та Бахмута. Сьогодні завдяки «Монодоктору» ми відкрили новий сучасний центр у Львові. Тут працюють люди, які найбільш постраждали від бойових дій, це більшість лікарів із Сєвєродонецька. Завдяки високій кваліфікації фахівців ми можемо надавати весь спектр офтальмологічних послуг – діагностика зору, лікування катаракти, хірургія сітківки ока тощо», – підкреслив представник мережі. 

Нагадаємо, департамент економічної політики Львівської ОВА допоміг цим клінікам у процесі релокації. Зокрема, фахівці департаменту спільно з власниками брендів займались пошуком приміщень, які б відповідали усім вимогам.  

У Жешуві відкрили медичний хаб для українських пацієнтів

Перший в Україні реанімаційний автобус поїхав за кордон з пацієнтами львівських лікарень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів