300 лікарів: у Львові відкривають багатопрофільний приватний медичний центр

14:43 3 вересня 2021 р.

Фото до новини

Міський голова Андрій Садовий зустрівся з інвесторами, засновниками та іншими представниками проєкту MonoDoctor, які будують великий приватний медичний комплекс у Львові.

Перший 5-поверховий об’єкт уже готується до запуску на вулиці Залізничній, 7. Попередньо його відкриття заплановане на початок 2022 року.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як зазначили засновники проєкту, у планах – не один медичний хаб, а ціла масштабна мережа по Україні.

Як повідомили в ЛОДА, «МоноДоктор» передбачає приватно-державне партнерство, та як наслідок – велику кількість безкоштовних послуг первинної медичної допомоги на високому рівні для клієнтів.

«Ми хочемо налагодити співпрацю з колегами з Львівської області. Місцеві лікарі та медичний персонал можуть навчатися у нас, а наші спеціалісти можуть приїхати задля обміну досвідом сюди. Галузь охорони здоров’я потребує командної роботи у лікуванні пацієнтів», - зазначив, професор, ректор Університету Башкент в Анкарі Алі Хаберал.

Загальна площа комплексу складе понад 25 000 м2.

Серед ключових заходів: ремонт І будівлі (в кінці року очікують відкриття); реконструкція ІІ будівлі (очікують на дозвіл до кінця року); будівництво з нуля ще трьох будівель (початок у 2022 р.).

Інвестиційний вклад у будівництво складає 5 млн доларів у ремонт першої будівлі та 700 тисяч доларів на медичне обладнання.

Довідка

MonoDoctor має стати найбільшим медичним комплексом в Україні: 120 медичних кабінетів для трьох сотень лікарів, операційні відділення, стаціонар, лабораторія, реабілітаційний центр, стоматологія, косметологія, аптека, оптика та сучасний діагностичний центр – лише частина пропозицій комплексу.

Засновники проєкту мають в планах не один медичний хаб, а цілу масштабну мережу по всій Україні. Вони переконані, що це дозволить не просто кардинально розширити можливості регіональної медицини, а й підняти українську медичну систему на новий рівень європейських та американських стандартів.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів