У Дрогобичі відновлюють театралізовану екскурсію, яка входить у 12 найкращих екскурсій України

18:57 18 березня 2023 р.

Фото до новини

Туристично-інформаційний центр Дрогобича після довгої перерви відновлює популярну театралізовану екскурсію «Таємниці дрогобицької ратуші».

Про це повідомила керівниця ТІЦу Ірина Марків, пише Dailylviv.com

З початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, проведення театралізованих екскурсій було тимчасово припинено. Натомість ТІЦом та управлінням культури та розвитку туризму Дрогобицької міськради було ініційовано десяток благочинних екскурсій в місті та тематичних ярмарків, вилучені кошти з яких передавали на підтримку ЗСУ.

Як розповіла Ірина Марків, театралізована екскурсія «Таємниці дрогобицької ратуші» входить в 12 найкращих екскурсій України. Вона започаткована спільно зі студентським театром «Альтер». На екскурсії буде цікаво як дітям, так і дорослим.

Це чудова нагода почути про таємниці Дрогобича та вежу ратуші, а також побачити красу нічного міста з висоти пташиного лету.

Раді повідомити, що ми відновлюємо наші театралізовані екскурсії. Це своєрідна родзинка Дрогобича туристичного.

Цьогоріч нашій театралізованій імпрезі виповнилось 6 років. «Таємниці дрогобицької ратуші» не лише цікава та насичена історичними фактами екскурсія, але й повна містики, несподіванок та театральних ноток – подія. Тож враження та емоції у глядачів завжди дуже позитивні, — розповіла Ірина Марків.

У синагозі Дрогобича відкрили Пункт незламності

У Дрогобичі встановлять лавку Бруно Шульца, як у польському Битомі

Місто Дрогобич на Львівщині створило власну молочну ферму (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів