Під час другої «Ночі у Львові» в його музеях, храмах і театрах побували шість тисяч відвідувачів

10:58 17 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міської ради

Натомість у програмі недільного вечора – майже 40 екскурсій.

Про це інформує сьогодні, 17 листопада, прес-служба міської ради. Як повідомили їй у відділі промоції ЛМР, сьогодні вночі відбулось понад 60 різних заходів – театралізовані екскурсії, концерти, вистави, театралізоване дійство, виступ театру тіней, нічний шопінг, каватур тощо. А побували на них шість тисяч відвідувачів.

Натомість подіях першої ночі взяли участь чотири тисячі осіб. А загалом організатори фестивалю «Ніч у Львові» очікують, що він збере 15 тис осіб. 

Відтак прес-служба міської ради нагадує, що впродовж нього біля Домініканського собору діє «Благодійна крамничка», де можна купити особливе печиво «Ніч у Львові». А серед цікавинок сьогоднішнього вечора – театралізовані екскурсії музеєм Грушевського та виступ струнного квартету Львівської консерваторії, вистави в дворику Ратуші від театру «Воскресіння», екскурсія в музей модерної скульптури Михайла Дзиндри, нічна вистава «Катерина», театралізоване дійство історії кохання львівських Ромео та Джульєтти – Пелагеї та Мікеліні, театр тіней «Див», світові хіти від «Віртуозів Львова», музичний перформанс від фольк-гурту «Перекотиполе», піша екскурсія «Бізнес по-львівськи», ніч у стилі ретро, нічні екскурсії «Чудо-поїздом», концерт органної музики в Музеї історії релігії, вистава «Втеча з реальності» в театрі для дітей та юнацтва, вокально-танцювальний перфоманс «Ніч в обіймах чар» від Юрія Гнатковського та школи аргентинського танго «Барріо де палермо» та багато іншого. 

Загалом у програмі недільного вечора – майже 40 екскурсій. Цього разу багато з них відбудуться вперше.

Зокрема вночі свої двері для відвідувачів відкриють національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької та палац Потоцьких. Натомість у Львівській обласній філармонії – «ніч у стилі ретро».

Своєю чергою, театр тіней «Див» презентуватиме свою нову програму. А музей скульптури Івана Дзиндри вперше запрошує на нічну екскурсію.

Відомий львовознавець Ілько Лемко запрошує на цифрову екскурсію з використанням доповненої реальності. Не менш цікавими є екскурсії на Личаківському цвинтарі, екскурсії «Чудо-бусом» та багато інших.

Довідка прес-служби міської ради:

Відділ промоції міської ради спільно з музеями, театрами, творчими колективами, які працюють у Львові, вже вп’яте організовує фестиваль «Ніч у Львові». Вперше проект стартував у грудні 2011 року. Зараз фестиваль проводиться двічі на рік – у липні та листопаді.

Як повідомляв «ЩЛ», «Ніч у Львові» стартувала вогняними виставами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів