Співак «Піккардійської терції» проголосує за концертний зал і сміттєзавод у Львові

11:59 12 грудня 2019 р.

Фото до новини

Від майбутнього мера львів’яни очікують сміттєпереробного заводу і концертного залу.


Відео: Львівський пресклуб

Такі побажання висловив співак формації «Піккардійська терція» Славко Нудик під час відеопрограми «Неформальна приміряльня»: кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020?». 

- Я можу проголосувати на виборах мера за людину, яка готова представити прозорі договори на будівництво якісного концертного залу і сміттєпереробного заводу, – каже Славко Нудик.

Співак також вважає, що Львів має промотувати українську мову.Він розповідає, що часто йому доводиться пояснювати туристаму Львові, як пройти до певного місця. Говорить до них принципово літературною українською мовою. 

- Комусь це не подобається. Багато російськомовних людей кажуть, що я дуже гарно розмовляю українською. На це я відповідаю: «А вам хто заважає?». Радянську меншовартість треба ліквідовувати. Моя онука ледве розуміє російську мову, – зазаначає Славко Нудик.

Славко Нудик наголошує, що не можна «попсити» свого минулого і нівелювати важливих для суспільства речей.

- Львів має першість серед інших міст за кількістю дитячих бібліотек із книжками зі шрифтом Брайля. Також це – перше місто в Україні за кількістю низьких тротуарів для людей з інвалідністю та озвучених світлофорів. У Львові створювали 3D моделі архітектурних споруд для незрячих, – зазначає співак «Піккардійської терції».

Нагадаємо, в 1-му випуску відеопрограми Теодор Дяків розповів, що має дві папки компромату - на Садового і Синютку.

Приватний льотчик і підприємець Геннадій Хазан побажав Львову міського голову аля-Кернес.

Екссекретар ЛМР пояснив, що безкоштовний громадський транспорт – це, коли в одному місці візьмуть, а в інше перекладуть. 

А промоменеджерка Галина Гузьо вважає, що вибори міського голови Львова будуть без вибору.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів