Культура (cтор. 51)

Фото для новини

15:39 28 жовтня 2021 р.

Іконостас унікального Кугаївського храму хочуть тимчасово демонтувати

Управління охорони об'єктів культурної спадщини департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА, спільно з обласним осередком Товариства охорони пам’яток історії та культури, ініціює демонтаж та перенесення давнього іконостасу з Кугаївської церкви на тимчасове зберігання.

Культура

Фото для новини

20:19 25 жовтня 2021 р.

Монахиня зі Львова посіла призове місце на міжнародному конкурсі композиторів у Відні

Контемплятивна сестра-редемптористка Марія (Слєпченко) посіла 2 місце на міжнародному конкурсі композиторів у Відні. Цей конкурс відбувся під егідою Віденської консерваторії імені Шуберта.

Культура

Фото для новини

12:24 23 жовтня 2021 р.

Під Львовом реставрують 265-річну церкву: за роботами наглядатиме екскерівниця відділу Укрзахідпроєктреставрації

На хуторі Гомулець /с. Воля Гомулецька, що належить до Львівської територіальної громади, відреставрують церкву святої Трійці – пам’ятку архітектури національного значення. Церкві – 265 років і вона збережена у майже незмінному вигляді та вже років 20 потребує комплексних реставраційних робіт.

Культура

Фото для новини

16:02 21 жовтня 2021 р.

У Львові постав оновлений скорботний Христос

У межах українсько-польської програми «Збереження спільної культурної спадщини» відреставрували колону з фігурою скорботного Христа, що на вул. Зеленій у Львові.

Культура

Фото для новини

12:56 21 жовтня 2021 р.

Зали Львівського музею історії релігії відреставрують за 20 млн грн

За гроші держбюджету відреставрують ще один об’єкт на Львівщині. Йдеться про експозиційні зали Львівського музею історії релігії. Орієнтовна вартість реставраційних робіт складає близько 20 млн гривень.

Культура

Фото для новини

12:22 19 жовтня 2021 р.

Нове життя старих речей, або модний апсайклінг з турботою про середовище

“Нове життя старих речей, або модний апсайклінг з турботою про середовище” - освітня онлайн-програма з метою популяризації принципу усвідомленого підходу до моди та відповідального ставлення до споживання предметів одягу, взуття, аксесуарів.

Культура