Культура (cтор. 448)

Фото для новини

13:23 4 листопада 2013 р.

Садовий «бореться» з алкоголем і благословляє хмільні фестивалі

Два львівські фестивалі – «Львівська забава» та «Свято сиру і вина» - пропагують споживання алкоголю і програмують молодь на смертельну звичку. Так вважає голова руху "Твереза Галичина" Роман Піцикевич.

Культура

Фото для новини

12:26 4 листопада 2013 р.

На Пекарській у Львові можна відкрити філію Острозької богословської академії

Таке Соломонове рішення не дозволило би розпалити релігійний конфлікт між Церквою християн віри євангельської та Українською православною церквою Московського патріархату за володіння приміщеннями колишнього військового шпиталю.

Культура

Фото для новини

12:30 2 листопада 2013 р.

Завтра у Львові – ювілейний з’їзд ЛМГО «Українська молодь – Христові»

Розпочнеться цей форум о 11:00 Архиєрейською Літургією в Архикатедральному Соборі Святого Юра, яку очолить Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор (Возьняк).

Культура

Фото для новини

11:00 1 листопада 2013 р.

На здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка претендують троє львів'ян

Ірина Гаюк (на світлині) – «Ілюстрованою енциклопедією вірменської культури в Україні», Любомир Медвідь – циклом живописних творів «Ремінісценції», Олег Романчук – книгою «У пошуках універсуму. Статті, публіцистика, прогнози і спостереження (1990–2011)».

Культура

Фото для новини

23:05 28 жовтня 2013 р.

Військкомати на Львівщині переобладнають на книгарні

Голова Львівської облради також запропонував комісії з питань комунальної власності провести виїзди у райони області для того, аби вивчити - наскільки раціонально використовують приміщення районних друкарень.

Культура