6 січня проведуть Святвечір для самотніх літніх львів’ян

15:32 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: visti.ks.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 6 січня в Центрі денного дозвілля при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Тараса Чупринки, 70 та в Центрі денного дозвілля при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову», що 6 січня в Центрі денного дозвілля при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Тараса Чупринки, 70 та в Центрі денного дозвілля при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку. У повідомленні також конкретизують:

«Заплановані заходи відбудуть відповідно о 12.00 та о 15.00. Учасники заходів на вулиці Чупринки спільно повечеряють у дружньому-родинному колі, візьмуть участь у конкурсі «Найсмачніша кутя», разом колядуватимуть та вінчуватимуть. На святкування запрошено представників духовенства. 

Захід на вулиці Петлюри розпочнеться традиційно молитвою з настоятелем храму – отцем Володимиром. Діти зі спільноти «Маріїнська дружина» спільно з літніми людьми колядуватимуть та віншуватимуть».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів