Львів’янин Павло Табаков написав пісню про мрію українців – «Мирне Різдво»

22:22 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bukinfo.com.ua

Відсьогодні, 29 грудня, прем’єра пісні «Мирне Різдво» відбувається в ефірі українських радіостанцій.

Напередодні Різдвяних свят співак та композитор Павло Табаков презентує нову пісню – «Мирне Різдво». Прем’єра відбулася кілька днів тому – під час двох аншлагових сольних концертів переможця телепроекту «Голос країни» на сцені Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької у Львові.

7 січня 2015 року, на саме Різдво, нову пісню Табакова почують у Києві – під час різдвяної концертної програми «Різдво для двох», на малій сцені Національного палацу мистецтв «Україна». А відсьогодні, 29 грудня, прем’єра «Мирного Різдва» відбувається в ефірі українських радіостанцій.  

Музику до пісні «Мирне Різдво» написав сам Павло Табаков. Автор слів – відома поетеса та видавець Мар’яна Савка.

«Ми всі добре розуміємо, в який складний, драматичний і навіть трагічний час для нашої країни ми чекаємо на Різдво, – говорить поетеса. – І воно обов’язково прийде й багатьох утішить. Головне – не втрачати віри і надії, що небо над Україною буде мирним для усіх її дітей».

У записі композиції взяли участь два десятки дітей зі Зразкового дитячого театру пісні «Горлички». Павло Табаков розповів також:

«Намагався передати у музиці настрій найсвітлішого і найтеплішого свята у році – Різдва Христового.  Живемо у тривожний час. Але я вірю, що Різдвяні свята принесуть українцям мир і спокій – на всю нашу велику країну. Бо, як звучить у пісні, «…народився Бог один на всіх / – І на Захід, і на Схід». Кажуть, що під час Різдва відкривається небо – і благодать Господня сходить з Небес на землю й приносить людям добро та щастя».

Пісню «Мирне Різдво» Павло Табаков разом із ще кількома новими колядками та різдвяними піснями додасть до перевидання альбому «Різдво для двох», яке хоче здійснити наприкінці прийдешнього року. А на початку 2015-го різдвяну програму Табакова уперше почують за океаном – у Канаді, де співак дасть спільний концерт зі своїми знаменитими колегами – вокальною формацією «Піккардійська Терція».

Святкова концертна програма, яку українські артисти представлять у Торонто, називається «Наше Різдво». Про це повідомила сьогодні, 29 грудня, львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Послухати нову пісню Павла Табакова «Мирне Різдво» можна тут:

https://soundcloud.com/pavlotabakoff/pg161pthdqk0».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів