Культура (cтор. 430)

Фото для новини

14:28 10 червня 2014 р.

На Альфа Джаз Фест у Львів прибудуть дипломати провідних європейських країн

Під час Альфа Джаз Фесту Львів прийме велику дипломатичну делегацію. Свої поїздки до Львова планують Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні.

Культура

Фото для новини

13:59 10 червня 2014 р.

Львівська облрада хоче стати співзасновником журналу «Дзвін»

Валерій П’ятак доручив профільному департаменту ОДА та управлінню облради докласти всіх зусиль, аби восени розпочати процедуру входження обласної ради до числа співзасновників «Дзвону». Зі свого боку чергу керівництво часопису повинно надати на розгляд депутатів стратегію розвитку сучасного літературного журналу.

Культура

Фото для новини

12:06 29 квітня 2014 р.

У Львові вперше за п'ять останніх років виступав Ансамбль танцю України імені Павла Вірського

Уславлений колектив показав у на сцені Національного академічного театру опери і балети імені Соломії Крушельницької нову двогодинну програму »Їм аплодує весь світ».

Культура

Фото для новини

11:10 29 квітня 2014 р.

1-4 травня Львів відзначить своє 758-ліття (програма)

Жителів і гостей міста чекає насичена програма заходів, серед яких – усім відомий фестиваль «Флюгери Львова», проект «Музограф», святкові концерти, козацькі забави та багато інших атракцій.

Культура