Сьогодні у Львові – Хресна хода Високим Замком

16:18 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Великий Четвер, 9 квітня, Високим Замком пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує василіянський монастир святого Онуфрія.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«У Великий Четвер, 9 квітня, Високим Замком пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує василіянський монастир святого Онуфрія. Хода розпочнеться о 19.30 біля храму Святого Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького, 36.

Провадитимуть молитовні читання представники молодіжних організацій. Під час Хресної Дороги цього року молитимуться за мир та спокій в Україні.

Настоятель монастиря святого Онуфрія ЧСВВ, отець Вінкентій Пелих, повідомив також: «Однією з особливостей Львова є Високий Замок. Але небагато людей знає, що через Замкову гору проходить Хресна дорога, яка є тільки одна у Львові, адже кожна стація є унікальною скульптурою, різьбленою з каменю. Увесь шлях Хресної дороги освічується. Кожного року монастир св. Онуфрія, за прикладом Хресної Дороги у римському Колізеї, у Великий Четвер організовує Хресну ходу по Високому Замку».

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитовних роздумах та спогляданні Христових страстей пережити хресний шлях Ісуса до Воскресіння через Голгофу. Учасників також просять взяти з собою лампадки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів