Культура (cтор. 425)

Фото для новини

14:16 12 вересня 2014 р.

13 вересня у Львівській філармонії – «Шедеври німецької класики», 14-го – виступ гурту «Тріода»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в обласній філармонії, в неділю вона долучиться до підтримки літературно-мистецького часопису Національної Спілки письменників України «Дзвін» великим благодійним музично-літературне дійством «Нехай лунає Дзвін!».

Культура

Фото для новини

22:51 11 вересня 2014 р.

На Форумі видавців у Львові визначилися з 20-ма кращими книгами 2014 року (відео)

Гран-прі книжкової премії «Найкраща книга Форуму видавців – 2014» отримала книга Сто загадок Симфосія. Переклад з латинської, коментарі-есеї Андрія Содомори (видавництво «Срібне слово»).

Культура

Фото для новини

22:05 11 вересня 2014 р.

Ціни на книги зросли на Форумі видавців у Львові порівняно з минулорічними на 10-30% (відео)

Перший день ярмарку показав, що художня україномовна література користується більшою популярністю серед відвідувачів, аніж російськомовна, видана в Росії.

Культура

Фото для новини

21:27 11 вересня 2014 р.

На Форумі видавців у Львові продають полотна відомих колекцій світу для допомоги військовим

Організатор акції Тамара Подольчак розповіла в четвер: «Ставимо 500 гривень за велике полотно, щоб люди могли собі дозволити. Насправді графіки таких розмірів можуть обходитись щонайменше до 500 доларів».

Культура

Фото для новини

12:44 11 вересня 2014 р.

Львів має найкращу обкладинку

Єдине місто, яке представляло Україну в конкурсі обкладинок відомих кишенькових путівників, перемогло завдяки європейській архітектурі Львова.

Культура

Фото для новини

12:23 11 вересня 2014 р.

У Львові проспект Шевченка можуть перейменувати на алею Воїнів-Героїв України

Якщо тут буде встановлено пам`ятник героям війни на Сход Україниі, яку влада офіційно називає антитерористичною операцією (АТО). А поки що львівські активісти закликають депутатів міськради виділити земельну ділянку для спорудження такого пам’ятника.

Культура

Фото для новини

12:12 11 вересня 2014 р.

Львів застосує проти Росії «Тотальний опір» дон Даха

Завтра, 12 вересня, о 17.00в приміщенні Львівського мілітарного альманаху «Цитаделя» (м. Львів, вул. Винниченка, 6; 4-ий поверх) видавництво «Астролябія» презентуватиме україномовний переклад легендарної книги швейцарського воєнного експерта майора Ганса дон Даха «Тотальний опір».

Культура

Фото для новини

16:39 10 вересня 2014 р.

На Форумі видавців у Львові збиратимуть українські книжки для Краматорська, Добропілля й Маріуполя

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, приносити книжки можна до намету №6 на книжковому ярмарку й в книгарню «Є» на проспекті Свободи, 7, а також залишати їх у скриньках з логотипом «Відкрий українське», які будуть розташовані у різних локаціях Форуму видавців.

Культура

Фото для новини

14:27 10 вересня 2014 р.

80% повідомлень в місцевих інтернет-ЗМІ – новини з київських інформджерел

Створення спільного інформаційного простору Західної України є можливим за кількох умов, ключовими з яких є бажання самих регіональних медіа та політичні рішення. До таких висновків прийшли журналісти та фахівці з питань медіа під час дискусії у Львові.

Культура

Фото для новини

12:23 10 вересня 2014 р.

Зароблені під час фестивалю «Музика в старому Львові» 10 тисяч грн перераховано на потреби війська

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, кошти спрямовані на придбання необхідних засобів захисту військових, що будуть безпосередньо доставлені в зону АТО.

Культура