Культура (cтор. 421)

Фото для новини

11:50 9 листопада 2014 р.

У Львові о 14.30 відбудеться спільна поминальна молитва-панахида за полеглими воїнами

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю о 14.30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла – поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.

Культура

Фото для новини

11:00 8 листопада 2014 р.

Учні львівської школи №69 виготовили й передали воїнам на передову обереги

Як повідомили в спільноті «Народна Самооборона Львівщини», зокрема обереги відправили на передову разом з аптечками та медикаментами 309-му окремому інженерно технічному батальйону зі Самбора.

Культура

Фото для новини

23:52 7 листопада 2014 р.

10 листопада на Львівщині перевірять грамотність державних службовців (відео)

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, 10 листопада з нагоди відзначення Дня української писемності та мови для державних службовців Львівщини проведуть конкурс (диктант) на знання державної мови.

Культура

Фото для новини

17:45 7 листопада 2014 р.

Президент України вручив Шевченківську премію 2014 року в тому числі двом львів’янам (відео)

Ірина Гаюк удостоєна відзнаки за книгу «Ілюстрована енциклопедія вірменської культури в Україні», Любомир Медвідь – за цикл художніх творів «Ремінісценції».

Культура

Фото для новини

10:00 7 листопада 2014 р.

9 листопада у Львові відбудуться дві спільні молитви – за полеглими воїнами й дітьми-сиротами

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю о 14.30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.

Культура

Фото для новини

19:20 6 листопада 2014 р.

9 листопада жителі Львівщини писатимуть радіодиктант

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у неділю, з нагоди відзначення Дня української писемності та мови, департамент освіти і науки ЛОДАспільно з обласним радіо організовують написання радіодиктанту.

Культура

Фото для новини

17:10 6 листопада 2014 р.

У Львові передадуть військовим частину заробленого виставою, присвяченою пам’яті Небесної Сотні (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні в театрі імені Марії Заньковецької – документальна інтерактивна танцювальна вистава «Цукрова Незалежність», присвячена пам’яті Небесної Сотні. Частину коштів, зібраних з квитків, спрямують на забезпечення життєдіяльності військових.

Культура

Фото для новини

16:05 6 листопада 2014 р.

У Львові започаткували духовні екскурсії для школярів до собору святого Юра й крипти Митрополита Андрея (оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учні 16-ти загальноосвітніх навчальних закладів Галицького та Залізничного районів відвідають Собор св. Юра впродовж I семестру, інших районів міста – впродовж II семестру.

Культура

Фото для новини

12:58 3 листопада 2014 р.

16 листопада на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на необхідне бійцям на фронті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 16 листопада о 18.00 у ресторані-пабі «The Gas Station» на вулиці Джерельній, 20 розчнеться благодійний концерт «Простягни руку воїну», на якому збиратимуть кошти для закупівлі необхідних речей для бійців АТО.

Культура

Фото для новини

16:20 31 жовтня 2014 р.

1 листопада у Львові урочисто розпочнуть Рік митрополита Андрея Шептицького

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, в архикатедральному соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри.

Культура