Культура (cтор. 413)

Фото для новини

12:48 17 грудня 2014 р.

Завтра на вулиці Василя Симоненка у Львові відкриють площу 12-ти ялинок

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня о 17.00 на площі перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей Навчально-виховним комплексом «Школа ім. В. Симоненка» відбудеться урочисте відкриття площі 12-ти ялинок.

Культура

Фото для новини

12:00 17 грудня 2014 р.

Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру бійцю, священикам і керівництву ЛОДА (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 17 грудня, львівські пластуни урочисто передали Вифлеємський вогонь миру керівництву ЛОДА.

Культура

Фото для новини

09:28 17 грудня 2014 р.

Перша львівська мобільна дитяча майстерня тістечок провела акцію «Випічка для Солдата»

До приготування печива та солодощів, крім активістів та організаторів, долучилися вихованці музичної школи імені Соломії Крушельницької, школярі, які дізналися про акцію з соціальних мереж та від своїх друзів.

Культура

Фото для новини

17:52 16 грудня 2014 р.

Маленькі львів’яни побажали у своєму відеозверненні до солдатів повернутися живими й здоровими

Як повідомили у вівторок в обласному військовому комісаріаті, в Будинку офіцерів відбулися майстер-класи для дітей, щоб вони навчилися приготувати подарунки військовим.

Культура

Фото для новини

16:05 16 грудня 2014 р.

20 грудня у Львові збиратимуть на благодійному мистецькому аукціоні кошти на потреби військових

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 грудня в Національному музеї імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 відбудеться патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України.

Культура

Фото для новини

11:30 16 грудня 2014 р.

У Львові оновлено програму новорічних і різдвяних святкувань

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні та різдвяні святкування проводяться під назвою «Різдво під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Культура

Фото для новини

10:48 16 грудня 2014 р.

Сьогодні у Львові попрощаються з директором театру «І люди, і ляльки» Олегом Новохацьким

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 16 грудня, о 15.00 на Сихівському кладовищі поховають Олега Новохацього – директора й художнього керівника театру «І люди, і ляльки», який помер вчора вночі.

Культура

Фото для новини

19:58 15 грудня 2014 р.

У львівському електротранспорті лунатимуть колядки й щедрівки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, від свята Миколая та до Водохреща в трамваях та тролейбусах поруч зі звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки.

Культура

Фото для новини

19:39 15 грудня 2014 р.

7-11 січня у Львові – «Свято Пампуха»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж п’яти днів відвідувачі «Свята Пампуха» на площі Ринок матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків та пізнати давні українські традиції.

Культура

Фото для новини

17:30 15 грудня 2014 р.

Найграмотніша серед дорослих учасників радіодиктанту на Львівщині – лікар-бактеріолог

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, в конкурсі на знання державної мови для службовців взяли участь 5303 жителіd нашої області та 19 – інших.

Культура

Фото для новини

16:30 15 грудня 2014 р.

У Львові День святого Миколая розпочнеться трьома днями раніше – 16 грудня – «Стартами надій»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її служба ЛОДА у справах дітей спільно з благодійною організацією «Фундація духовного відродження» підготувала до Дня Святого Миколая низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу країни та Криму.

Культура