Культура (cтор. 41)

Фото для новини

13:41 6 червня 2022 р.

У Львові розпочали зйомку антивоєнного відеокліпу: сюжет і виконавці

Сьогодні у Львові стартує проєкт «Діти вільної землі». Розпочали із зйомок відеокліпу, основна мета якого привернути увагу світу до злочинів, які вчиняє росія, зокрема до вбивств сотень українських дітей. Знімальний майданчик - за адресою вул. Зелена, 63.

Культура

Фото для новини

18:08 23 травня 2022 р.

Вигулювання собак і влаштування пікніків заборонять на меморіальній площі у Львові

Виконком ЛМР прийняв рішення щодо проведення конкурсу на кращу проєктну пропозицію меморіального комплексу військових поховань Героїв України на вул. Мечнікова. Тут передбачають військові поховання Героїв України, парк-сквер пам'яті Героїв і меморіальну площу.

Культура

Фото для новини

15:20 23 травня 2022 р.

Такого ажіотажу ще не бачив: у Львові погасили нову марку про русскій воєнний корабль, - Козицький

Сьогодні, 23 травня, в День морської піхоти України, а також на 40-ий день після загибелі російського військового крейсеру «Москва», у Львові урочисто спецпогасили марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!».

Культура

Фото для новини

21:21 19 травня 2022 р.

Новонародженим на Львівщині дарують вишиванки

Десятки матерів пораділи сьогодні першим вишитим оберегам їхніх дітей. Вишиванки отримала малеча у Львівському, Червоноградському і Яворівському районах Львівщини.

Культура

Фото для новини

00:01 17 травня 2022 р.

У Краківці прикордонники зустріли Kalush Orchestra і разом заспівали Стефанію (відео)

Учора, 16 травня, у пункті пропуску «Краківець» прикордонники першими зустріли переможців з синьо-жовтими прапорами, квітами у національних кольорах. подорожніми та прикордонниками заспівали відому у всьому світі «Стефанію»…

Культура