Щороку 1400 держслужбовців вивчатимуть англійську мову за британською програмою

20:59 2 вересня 2024 р.

Фото до новини

Індивідуальне навчання буде поєднане зі заняттями у малих групах, воркшопами та онлайн-курсами.

У понеділок, 2 вересня 2024 року, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина провела зустріч з Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом, під час якої Посол Мартін Гарріс поінформував віце-прем’єр-міністра про запуск нової програми – Британського Євроатлантичного мовного тренінгу, розробленого у відповідь на українську ініціативу Future Perfect.

На основі рішення Уряду Великої Британії фінансувати навчання англійської мови для українців програма надаватиме підтримку українським держслужбовцям у вдосконаленні їхніх навичок володіння англійською мовою.

Програма, яку реалізує Британська Рада, триватиме 3 роки та фінансуватиметься Урядом Великої Британії в розмірі 3 млн фунтів стерлінгів. Вона буде зосереджена на підготовці державних службовців, які працюють у сферах, пов'язаних з євроатлантичною інтеграцією України, і буде навчати 1400 людей щороку, поєднуючи індивідуальне навчання, заняття у малих групах, воркшопи та онлайн-курси. 

Усі міністерства матимуть можливість номінувати кандидатів на участь у програмі з вивчення англійської мови. Остаточний відбір студентів буде здійснюватися на основі їхньої участі у діяльності за напрямом євроатлантичної інтеграції. Фінальна група студентів буде затверджена Наглядовою радою програми, до складу якої увійдуть представники Посольства Великої Британії в Україні, Британської Ради та Уряду України. Крім того, частина програми буде зосереджена на сталості вивчення англійської мови на українській державній службі, а також на оцінці того, як можна посилити її після завершення британської програми.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів