Культура (cтор. 397)

Фото для новини

14:47 13 березня 2015 р.

15 березня з 15.00 до 19.00 у центрі Львова перекриють рух транспорту на маршруті Хресної ходи

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у Хрестопоклінну неділю, 15 березня, вулицями Львова пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує архиєпархія УГКЦ за підтримки ЛМР.

Культура

Фото для новини

17:45 12 березня 2015 р.

У Львові триває ретроспектива робіт Олега Мінька – художника з Макіївки на Донеччині

У залах Національного музею імені Андрея Шептицького розгорнуто експозицію одного зі знакових українських живописців другої половини ХХ століття й митця-інтелектуала.

Культура

Фото для новини

10:22 10 березня 2015 р.

Львів’ян запрошують спільно виконати біля Ратуші Державний Гімн України

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 10 березня, о 13.00 на площі Ринок Державний Гімн України зможуть спільно виконати усі охочі, а школярі проведуть загальноміську акцію «Співаймо гімн разом».

Культура

Фото для новини

00:05 10 березня 2015 р.

Форум громадських організацій Львівщини просить владу посприяти пам’ятнику Андрею Шептицькому

Форум громадських організацій Львівщини надіслав у понеділок «Щоденному Львову» своє звернення Президенту, Голові Верховної Ради й Прем`єр-міністру, в якому просить терміново вжити заходів до керівництва міста щодо своєчасного виконання робіт зі спорудження у Львові пам’ятника найвизначнішій постаті української історії ХХ століття Митрополиту Андрею Шептицькому.

Культура

Фото для новини

21:15 9 березня 2015 р.

Оркестр львівської військової академії вшанував автора музики Державного Гімну України

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, військовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяв участь у заходах, присвячених 200-річчю від дня народження Михайла Вербицького та 150-й річниці першого публічного виконання Державного Гімну України, які відбулися у польському селищі Млини.

Культура

Фото для новини

20:00 9 березня 2015 р.

У Львові розпочали відзначати 201-й день народження Тараса Шевченка (відео, оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облради, «сьогодні, 9 березня, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченкові у Львові відбулися заходи до 201-ої річниці від дня народження великого поета».

Культура

Фото для новини

17:58 9 березня 2015 р.

Курсанти львівської Академії сухопутних військ вшанували Тараса Шевченка спільно зі заньківчанами

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, сьогодні, 9 березня, в гості до курсантів і мобілізованих офіцерів, які зараз проходять навчання в Академії сухопутних військ, завітав колектив Національного академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Культура

Фото для новини

17:20 9 березня 2015 р.

«Радіо Свобода» і львівський «Форум видавців» відкрили «Культфронт» (трансляція)

Українська редакція «Радіо Свобода» і громадське обʼєднання «Форум видавців» започатковують спільний проект «Культфронт» – 30-хвилинну інтернет-програму про культуру як іще одне поле для боротьби в умовах агресії Росії проти України.

Культура

Фото для новини

15:28 9 березня 2015 р.

Президент вручив Шевченківські премії й запевнив: «Культура стане зброєю для перемоги» (відео)

У день 201-ї річниці від дня народження Великого поета Тараса Шевченка Президент Петро Порошенко вручив Національну премію України імені Тараса Шевченка 2015 року.

Культура