Культура (cтор. 386)

Фото для новини

13:28 24 квітня 2015 р.

На сесії ЛМР затвердили Програму розвитку кінематографії у Львові на 2015-2017 роки

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»: «На засіданні сесії ЛМР затверджено Програму розвитку кінематографу у Львові на 2015-2017 роки, метою якої є розвиток кінематографу, формування реноме Львова як привабливого міста для створення відеопродукції, а також поліпшення якості кінообслуговування населення, збільшення кількості відвідувачів кінотеатрів, кіноклубів та любителів кіно».

Культура

Фото для новини

12:10 24 квітня 2015 р.

Львів’яни вимагають від Мінкульта залишити картини Альтамонте в Олеському й Золочівському замках

Міністерство культури України прагне перевезти полотна «Битва під Віднем» і «Битва під Парканами» в діючий римо-католицький костел у Жовкві, натомість мистецькі діячі Львова і керівництво Галереї мистецтв – проти вилучення цих творів із музейного фонду.

Культура

Фото для новини

19:42 23 квітня 2015 р.

2 травня вулицями Львова проїде перший ретро-велопроменад «Батяри на роверах» (програма)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 травня о 13.00 із площі Музейної біля Домініканського собору стартує перший ретро-велопроменад «Батяри на роверах».

Культура

Фото для новини

18:42 23 квітня 2015 р.

На сесії ЛМР погодили Програму урбаністичного розвитку Львова на 2015-2016 роки

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, Програма розвитку «передбачає запровадження сучасних принципів урбаністичного розвитку в усіх аспектах містопланування».

Культура

Фото для новини

18:10 23 квітня 2015 р.

Письменник з Харкова Сергій Жадан дійшов висновку: «Львів завжди лишає надію»

Письменник Сергій Жадан запевнив у своїй сьогоднішній публікації: «Львів завжди лишає надію. Мовляв, коли буде зовсім погано, можна приїхати до Львова – там буде трішки краще».

Культура

Фото для новини

14:20 22 квітня 2015 р.

Більше трьох сотень військових-строковиків тричі викликали «на біс» співаків зі Львова

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, концерт у клубі містечка «Базове» 184-го Навчального центру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного затягнувся більш, ніж на годину.

Культура

Фото для новини

22:54 21 квітня 2015 р.

День міста Львова присвятили митрополиту Андрею Шептицькому, а відзначатимуть 3 травня (програма)

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову»: «3 травня у Львові мешканці та гості відзначатимуть День міста, а оскільки цього року виповнюється 150 років від дня народження митрополита Андрея Шептицького, прийнято рішення відзначити 759-річчя Львова як День міста Шептицького».

Культура

Фото для новини

22:28 21 квітня 2015 р.

У львівському Парку культури і відпочинку подорожчали квитки на атракціони

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію та зростанням вартості обслуговування атракціонів у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, там зросла вартість квитків.

Культура

Фото для новини

10:10 19 квітня 2015 р.

Сьогодні у Львові – другий день фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом» (програма)

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю з 14.30 до 19.00 на Співочому полі в Шевченківському гаю відбудеться концерт дитячої та юнацької творчості.

Культура

Фото для новини

11:18 18 квітня 2015 р.

У Львові нависла загроза над шедеврами Пінзеля

Директор Львівської галереї мистецтв Лариса Возницька б’є на сполох: «Надзвичайно важливо для Львова провести реставраційні роботи Музею сакральної барокової скульптури Йогана Георга Пінзеля. Там протікає дах».

Культура

Фото для новини

16:20 17 квітня 2015 р.

На огляді-конкурсі аматорських хорових колективів Львівщини визначили його переможців

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в обласному огляді-конкурсі аматорських хорових колективів з нагоди 200-річчю від дня народження композитора, автора Державного гімну України Михайла Вербицького змагалися 39 хорових колективів.

Культура

Фото для новини

15:56 17 квітня 2015 р.

Президент призначив стипендії двом майстрам народної творчості зі Львівщини

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, президентські стипендії для молодих майстрів народного мистецтва зокрема отримуватимуть Тарас Богдан та Оксана Іваницька.

Культура