Культура (cтор. 384)

Фото для новини

16:20 30 квітня 2015 р.

7 травня вручать французький орден президенту львівського Українського католицького університету

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, під час святкувань днів Анни Ярославни У Франції владиці Борису (Ґудзяку) вручать Орден Почесного Легіону.

Культура

Фото для новини

11:32 30 квітня 2015 р.

Управління культури Львівської міськради оголосило конкурс підтримки книговидання українською мовою

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за результатами оцінки книжкових видань конкурсною комісією переможці отримають фінансову підтримку.

Культура

Фото для новини

23:14 29 квітня 2015 р.

Львів’яни відправили на схід України тонну книжок (відео)

Сьогодні, 29 квітня, у Львові відбулася акція «1000 кг книжок для Сходу», під час якої львів’яни відправили жителям звільнених від окупації міст Донеччини та Луганщини гуманітарний «книжковий конвой».

Культура

Фото для новини

23:05 29 квітня 2015 р.

Львів’ян запрошують у неділю до Гарнізонного храму для участі в міжконфесійній молитві

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 3 травня З цієї нагоди Дня міста у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 відбудеться екуменічна молитва.

Культура

Фото для новини

20:12 29 квітня 2015 р.

Фотовиставка газети «День» у Львівському палаці мистецтв триватиме до 10 травня (відео)

У конференц-залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулося також у середу представлення книжкової новинки з Бібліотеки «Дня» – «Україна Incognita. ТОП-25».

Культура

Фото для новини

19:05 29 квітня 2015 р.

Завтра у Львові – останній день виставки «Мистецтво, що перетворює смерть на життя» (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер о 17.00 у Національному художньому музеї імені Андрея Шептицького відбудеться останній захід в рамках виставки «Мистецтво, що перетворює смерть на життя» – літературні читання «Колір землі. Донбас».

Культура

Фото для новини

17:10 29 квітня 2015 р.

«День Батяра» продовжили у Львові до 4 травня

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову»: «1-4 травня у на площі Музейній (біля Домініканського собору) збираються усі, хто хоче більше дізнатися про батярів, стати частиною батярської культури, відтворити настрій та запал, який панував у місті на початку ХХ століття».

Культура

Фото для новини

16:33 29 квітня 2015 р.

1-4 травня в сквері навпроти будівлі Львівської ОДА – виставка-ярмарок книжкової продукції «На валах» (оновлено)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, впродовж чотирьох днів мешканці та гості міста матимуть змогу ознайомитися з новинками місцевих книговидавців та придбати книжкові видання за цінами виробника.

Культура

Фото для новини

15:51 29 квітня 2015 р.

У Львівському палаці мистецтв відкрили фотовиставку газети «День»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, експозиція у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 вміщує орієнтовно 160 світлин з-поміж переможців XVI Міжнародного Фотоконкурсу газети «День».

Культура

Фото для новини

13:05 29 квітня 2015 р.

Сьогодні о 19.00 у Львові стартує музичним проектом «Чотири клавесини» День міста

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, о 19.00 у будинку органної та камерної музики відбудеться унікальна музична подія, під час якої наше місто на один день стане клавесинною столицею України.

Культура

Фото для новини

20:05 28 квітня 2015 р.

У Львові відновили дитячий майданчик на перехресті вулиць Сахарова й Богуна (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Сахарова й Богуна демонтовано старі елементи дитячого майданчика, встановлено новий дитячий комплекс та відновлено стіну житлового будинку, яку розмалювали молоді художники.

Культура