Культура (cтор. 367)

Фото для новини

21:00 23 червня 2015 р.

Фонтан перед Львівським театром опери та балету капітально відремонтують

Сьогодні, 23 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив благодійному фонду «Сокар-Благо» проведення капітального ремонту фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької на проспекті Свободи.

Культура

Фото для новини

18:00 23 червня 2015 р.

Дружина Президента України відзначила у Львові лауреатів Міжнародного конкурсу (відео)

У вівторок, 23 червня, у Національному університеті «Львівська політехніка» за участі дружини Президента України, голови Ради Благодійного фонду Петра Порошенка Марини Порошенко відбулася церемонія нагородження лауреатів Міжнародного літературно-мистецького конкурсу «Життя – Тобі…».

Культура

Фото для новини

12:15 23 червня 2015 р.

Скандали у Львівському драмтеатрі імені Лесі Українки не вщухають уже років двадцять (відео)

Директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна сподівається, що фінансово-господарський аудит театру на вулиці Городоцькій закінчиться ще до кінця цього тижня.

Культура

Фото для новини

15:10 22 червня 2015 р.

У Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки проведуть аудит

Сьогодні, 22 червня, в департаменті гуманітарної політики Львівської міськради зібралися спільно з його керівництвом актори драматичного театру імені Лесі Українки – аби за круглим столом вирішити проблеми, що склались.

Культура

Фото для новини

11:47 22 червня 2015 р.

У львівській галереї «Пори року» відкриють о 15:00 виставку художниці Марії Іванюти

22 червня о 15:00 у галереї «Пори року» ЛНАМ на вулиці Вірменській, 23 відбудеться відкриття виставки творчих робіт Марії Іванюти, талановитої молодої художниці, що працює в царині сакрального мистецтва.

Культура

Фото для новини

11:30 22 червня 2015 р.

Завтра в Науковій бібліотеці ЛНУ стартує цикл лекцій львівських письменників

23 червня в рамках реалізації ініціативи «ПРОчитання» в Науковій бібліотеці Львівського національного університету імені Івана Франка розпочнеться цикл лекційних зустрічей із львівськими письменниками, які розглядатимуть власні твори та ділитимуться враженнями від інших творів українських класичних та сучасних авторів.

Культура

Фото для новини

09:42 22 червня 2015 р.

Львів’ян запрошують завітати о 17.00 на свято «Купало на Погулянці» (програма)

У понеділок, 22 червня, на Погулянці заплановані ігри, забави, заплітання вінків, співи, запуск вінків на воду, традиційне купальське очищення вогнем (стрибки через вогнище), вогняне шоу й кіно під зоряним небом.

Культура