Культура (cтор. 250)

16:00 16 грудня 2016 р.

Святий Миколай завітає до маленьких львів’ян уже 17 грудня

Завтра Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе в співпраці з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини та благодійної підтримки готелю «Леополіс» свято «З Миколаєм у теплій хатині».

Культура

12:00 16 грудня 2016 р.

У Львівській ОДА прийматимуть заявки на підтримку мистецьких проектів до 30-го

Директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Христина Береговська запевнила, що подати документи можуть установи, організації, заклади, які діють у галузі культури.

Культура

11:22 16 грудня 2016 р.

Підсумки всеукраїнського конкурсу літературних талантів. Відеопрезентація новинок видавництва «ОВК»

У Прес-клубі відбувається прес-конференція на тему «Підсумки всеукраїнського конкурсу літературних талантів. Як видавництва відбирають талановитих авторів книг. Відеопрезентація новинок видавництва «ОВК» (http://www.owk.com.ua)».

Культура

Фото для новини

20:58 15 грудня 2016 р.

Тарас Криса планує концерт симфонічного оркестру Львівської філармонії в Концертгебау

Для того, щоби Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії поїхав на гастролі до США, потрібно від ста тисяч доларів. І це тільки на дорогу туди й назад.

Культура

18:42 14 грудня 2016 р.

У проекті бюджету Львівщини передбачено на культуру близько 160 млн. гривень

У середу, 14 грудня, у Львівській обласній раді відбулося засідання її постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації.

Культура