Культура (cтор. 157)

Фото для новини

17:09 3 серпня 2018 р.

Виставка Василя Бажая у Львові навіяна Каїром

З 3 серпня і до початку вересня у Львівському палаці мистецтв експонуватимуть виставку Василя Бажая «Без назви-2». Ідея цієї виставки виникла ще у 1996 році, коли художник брав участь у фестивалі експериментального театру в Каїрі з перформансом та інсталяцією, яка називалася «Макбет».

Культура

Фото для новини

19:03 2 серпня 2018 р.

На премію імені Івана Франка цьогоріч було мало претендентів

У Держкомтелерадіо відбулось засідання Комітету з премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. На її здобуття надійшли 25 творчих робіт у чотирьох номінаціях. З 2018 року за ініціативою Держкомтелерадіо сума премії збільшена з двох до 10 тисяч гривень у кожній з чотирьох номінацій.

Культура

Фото для новини

13:15 2 серпня 2018 р.

У Львові розпочався ремонт фасаду Гарнізонного храму

Працівники підприємства «Оберіг Груп» розпочали на замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР ремонт фасаду Гарнізонного храму святих Петра і Павла з боку проспекту Свободи, який триватиме до кінця року.

Культура

Фото для новини

17:00 1 серпня 2018 р.

Львівська міськрада скликає волонтерів на «Дні європейської спадщини»

Управління туризму Львівської міської ради запрошує активних, відповідальних, привітних та комунікабельних людей стати волонтером на заході Дні європейської спадщини 2018, який відбудеться у Львові 7-9 вересня.

Культура

Фото для новини

15:45 1 серпня 2018 р.

У Львові оголосили тендер на спорудження Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні

У міськраді запевнили: «Оголошено тендер на реконструкцію скверу на вулиці Кривоноса з облаштуванням громадського простору та встановленням Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Культура