Міжнародний фестиваль класичної гітари «Guitar Vik» пройде у Львові втретє

11:00 3 травня 2019 р.

Фрагмент «Програму ІІІ Міжнародного фестивалю класичної гітари «Guitar Vik».

Фрагмент «Програму ІІІ Міжнародного фестивалю класичної гітари «Guitar Vik».
Фото: Скріншот зі сторінки на сайті Львіської міськради

8-12 травня у Львові триватиме вже третій Міжнародний фестиваль класичної гітари «Guitar Vik».

Про це повідомили в п’ятницю, 3 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У програмі фестивалю – концерти чеського гітариста Лукаша Соммера, народного артиста Угорщини Михайла Вігули, виступи відомих українських виконавців та майстер-класи. Не змінюючи основної ідеї – створення можливості творчого спілкування молодих виконавців на класичній гітарі, низку концертів доповнили виступами визнаних виконавців – Володимира Доценка й Михайла Вігули – та майстер-класами. Окрім того, в межах «Guitar Vik» відбудеться семінар-дискусія «Початковий етап навчання гри на класичній гітарі» (модератор – Петро Брюхін)».

«ІІІ Міжнародний фестиваль класичної гітари «Guitar Vik» поки що єдиний захід в такому форматі, адже не передбачає конкурсу між виконавцями, а лише надає майданчик для творчого діалогу, обміну досвідом, можливість здобути нові професійні навички. «Guitar Vik» послідовно популяризує творчість українських композиторів-гітаристів, не лише включаючи ці твори до програми концертів, а й ініціюючи презентації нотних видань», – поінформували також у міськраді.

«Guitar Vik» – унікальна можливість для львів’ян та гостей міста почути музику для класичної гітари, написану в різні епохи, композиторами різних країн, у виконанні найкращих виконавців України та зарубіжжя. Фестиваль розширив свої горизонти і вперше відбуватиметься як міжнародний», – поінформували також у міськраді, де також опублікували «Програму ІІІ Міжнародного фестивалю класичної гітари «Guitar Vik».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів