У Львові відбудеться благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»

16:48 2 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

5 травня у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького відбудеться щорічний благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом».

Про це повідомили в четвер, 2 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Вже водинадцяте фестиваль організовує БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ  за підтримки служби у справах дітей облдержадміністрації. У програмі цьогорічного фестивалю – Архиєрейська літургія з перекладом жестовою мовою, з 14:00 до вечора традиційно лунатиме концерт за участі  відомих українських музикантів.

«Виступатимуть відома львівська співачка Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта», гурт «Дико Brass», гурт «Popry vse», ХАС та усі охочі заведуть Кривого танця з Софією Фединою. Крім того, діятимуть до 15 різнопланових майданчиків», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Цьогорічною особливістю буде Великодній пробіг, який залучить присутніх до спортивного драйву. Не бракуватиме і творчих ноток. Усі охочі зможуть навчитися розписувати пряники, створювати віночки з лози, відкриють для себе незвідані грані писанкарства», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Серед спікерів інтелектуального майданчика буде засновник Духовно-психологічної порадні, отець Тихон Кульбака, керівник програми «Етика-політика-економіка» в УКУ Юрій Підлісний. Діятиме дитячий майданчик із забавами та аніматорами. Традиційно будуть гаївки і благодійна лотерея», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів