У Львові обмежать рух на маршруті святкової ходи

09:30 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

У суботу, 4 травня, в центрі Львова відбудеться вже традиційна святкова міська хода, в якій візьмуть участь близько 1,5 тисячі людей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Традиційно парад розпочнеться з площі Міцкевича о 12.00, а пройде проспектом Свободи, вулицею Беринди й площею Ринок. Парадну ходу очолять Король Данило, лицар із Штандартом та духовий оркестр «Львівські фанфари» з групою мажореток».

«За ними буде сформовано театральну колону й колону танцювально-музичних колективів, духових оркестрів, а відтак – розпочне свою ходу спортивна спільнота Львова. Разом із колективами громадських спортивних організацій, спортивних товариств, ДЮСШ, спортивних клубів, училища фізичної культури, спілки ветеранів спорту пройде й делегація Олімпійської ради відділення НОК України у Львівській області», – поінформували також у міськраді.

«Формування колон розпочнеться об 11.00 поблизу пам’ятника Тарасові Шевченку. У зв’язку з міською ходою, 4 травня, з 11.00 до 13.00 на площі Міцкевича, проспекті Свободи, вулиці Беринди й площі Ринок буде обмежено рух приватного, міського автотранспорту та електротранспорту», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів