Культура (cтор. 70)

Фото для новини

17:39 6 серпня 2020 р.

Оренда авто у Львові - більше можливостей для незабутніх вихідних у старовинному місті

Старовинний Львів — магічне місце, яке цікавить і любителів архітектури, і тих, хто цікавиться історією країни. А також це чудове місто, де безліч сучасних розваг, на будь-який смак.

Культура

Фото для новини

16:25 6 серпня 2020 р.

Завтра у Львові відкриють мозаїку Патика, яку зруйнував забудовник (відео)

Відновлення мозаїки «Море і риби» на колишньому магазині «Океан», що на вул. Володимира Великого, 26, на стадії завершення. Як повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, вже завтра забудовник планує забрати паркан і всі містяни зможуть побачити стан робіт.

Культура

Фото для новини

14:57 6 серпня 2020 р.

У Львові зніматимуть європейське кіно. Рух транспорту перекриють. Графік

У Львові зніматимуть велике європейське кіно. З 7 серпня до 11 серпня у центрі міста проводитимуть зйомки польського кримінального серіалу за твором Марека Краєвського. Впродовж цих днів у Львові працюватиме близько 90 осіб знімальної групи, акторів, каскадерів із Польщі. Режисер стрічки — Борис Ланкош.

Культура

Фото для новини

18:27 23 липня 2020 р.

Палац Гредлів прийматиме не лише міжнародні мисливські фестивалі

21 липня 2020 року підписана угода між Сколівською районною радою – власником комунального закладу Сколівської загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів № 3 (колишній палац баронів Гредлів) та національним природним парком «Сколівські Бескиди» про оренду на 49 років.

Культура

Фото для новини

19:00 21 липня 2020 р.

У Львові розпочали реставрацію антикварних вітражів, яку не могли зробити через позицію суду

У будинку на пл. Соборна, 7, де сьогодні знаходиться Львівський апеляційний суд, розпочалися роботи з реставрації 4 унікальних вітражів, виготовлених у майстерні Станіслава-Габріеля Желенського, у 1914 році.

Культура

Фото для новини

21:36 20 липня 2020 р.

У колишніх келіях костелу св. Казимира відкриють музей митрополита Андрея Шептицького

До кінця цього тижня будуть завершені ремонтно-реставраційні роботи в колишніх келіях костелу св. Казимира, що на вул. М. Кривоноса, 1. У цих приміщеннях планують облаштувати музей митрополита Андрея Шептицького, відкриття якого заплановане вже на кінець серпня цього року.

Культура

Фото для новини

13:04 20 липня 2020 р.

У Львові розпочинається 3-місячний реквієм за кераміко-скульптурною фабрикою

21 липня у Центрі архітектури, дизайну та урбаністики ʺПорохова Вежаʺ розпочнеться новий проєкт куратора арт-центру ʺЯ Галереяʺ Павла Гудімова, присвячений Львівській експериментальний кераміко-скульптурній фабриці (ЛКСФ).

Культура

Фото для новини

11:05 18 липня 2020 р.

До Львова прибув представник Ватикану - Кардинал Конрад Краєвський

У Львові з візитом перебуває представник Ватикану, Папський елемозинарій (розподілювач милостині) Кардинал Конрад Краєвський. Він завітав до міста на освячення храму св. Йоана Павла ІІ й території будівництва Дому для самотніх жінок. Своє гостювання в місті Кардинал розпочав із відвідин Ратуші.

Культура

Фото для новини

18:36 17 липня 2020 р.

Завтра до Львова приїде Кардинал з Ватикану Конрад Краєвський

На запрошення Митрополита і Архієпископа Львівського РКЦ Мечислава Мокшицького, у Львові з візитом 18 липня перебуватиме представник Ватикану, Папський елемозинарій (розподілювач милостині) Кардинал Конрад Краєвський.

Культура