Львівські подарунки дітям з сімей переселенців зі Сходу: біля ялинки у костелі

11:30 2 грудня 2021 р.

Фото до новини

Львів’ян запрошують долучиться до благодійної акції з нагоди дня святого Миколая, яка відбудеться в костелі святого Антонія Падуанського (вул. Личаківська, 49).

Цієї неділі, 5 грудня, в костелі святого Антонія буде встановлена ялинка з листами до святого Миколая. Участь в акції візьмуть дітки біженців зі Сходу нашої країни. Вручення подарунків відбудеться 19 грудня в костелі святого Антонія Падуанського (вул. Личаківська, 49). Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Організатори запрошують долучитись до акції та підтримати тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Акція та вручення подарунків відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог.

«У час адвенту, або як ще прийнято казати «Різдвяний час», особливо потрібно робити добрі справи, піклуватись про тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. На жаль, є багато сімей, які через війну на сході нашої країни змушені були покинути свої домівки та звичне життя. А зараз нерідко потребують підтримки. Наша акція для діточок з сімей переселенців із Сходу. Запрошуємо людей з добрим серцем долучитись до благодійної акції та подарувати дітям справжнє свято Миколая», - зазначив Микола Орач, настоятель релігійної громади парафії святого Антонія у Львові.

Контактна особа: Микола Орач, настоятель релігійної громади парафії святого Антонія у Львові, тел.: 067 946 76 90.

Половина українців вірять у Святого Миколая, – соціологія

На Святого Миколая вулиця Бандери стане повністю проїзною - А. Садовий

Волонтери написали передсвяткового листа Левчику- котячому меру Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів