У Львові Святий Миколай збиратиме подарунки для чотирилапих

21:50 26 листопада 2019 р.

Фото до новини

25 листопада у Першій львівській медіатеці (вулиця Мулярська, 2а) розпочалася благодійна акція «Свято Миколая для чотирилапих на підтримку ЛКП «Лев», яка триватиме до 19 грудня. Її мета – зібрати для безпритульних тварин, які перебувають на підприємстві, необхідні речі.

«Мета благодійної акції – не лише допомогти ЛКП „Лев“, а й популяризувати гуманне ставлення до братів наших менших. Вони, як діти та дорослі, мріють про подарунок від Миколая. Звісно їхня найбільша мрія – теплий дім та люблячий господар, проте не кожен може прихисти безпритульного собаку чи кота, втім кожен може принести трохи корму, аби допомогти знедоленим тваринам», – розповіла організаторка акції Катерина Алєксєєнко.

Небайдужих просять приносити в Першу львівську медіатеку повідки, ошийники, корм та крупи, пеленки та лежачки для котів. Також у бібліотеці усі охочі зможуть взяти участь в благодійній лотереї на підтримку тварин та отримати шанс виграти цікаві призи. 19 грудня призи розіграють і оголосять переможців на сторінках комунального підприємства у Facebook та Instagram. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів