Собаки з ЛКП «Лев» шукають теплу родину

09:55 25 листопада 2019 р.

Фото до новини

Вихованці ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Забрати песиків можна за адресою: вулиця Промислова, 56.

Молода крихітка Еллі. Чотирилапа - мрія людей, які хочуть завести собаку невеликих розмірів. На жаль, термін її перебування в ЛКП «Лев» завершується, тому Еллі дуже потребує дому. Чотирилапа пройшла усі необхідні маніпуляції та грумінг процедури, тож готова уже зараз переїхати в новий дім.

Чотирилапа віком близько року Адель. За її поведінцкою та хутром зрозуміло, що вона донедавна була домашньою. На жаль, її термін перебування в ЛКП «Лев» закінчується, тож терміново шукають для неї господарів.



Молода та енергійна Чилі. Хвостата має здібності до навчання, тому стане для свого господаря спостережливим охоронцем. Чилі потребує просторого дому та теплого місця для відпочинку, адже у неї коротке хутро.


Лагідна, чемна і слухняна Мула, яка досі шукає люблячих господарів. Чотирилапа добре гуляє на повідку, швидко навчається і може проживати в квартирі.


Собака-друг Люся. Хвостата спокійна і може проживати в сім’ї, де є діти, які люблять тварин.


Лея - метиска лайки. Чотирилапа енергійна, грайлива і гавкуча, тож стане для господаря вірним другом та пильним охоронцем.


Уся - собака-друг, яка досі в очікування свого господаря. Хвостата обожнює гуляти на повідку і для своїх господарів стане вірним другом та компаньйоном.


Молода енергійна та дружня Джесіка. Собака може проживати і в квартирі, і на просторому подвір'ї.


Гавкучий та спостережливий Фреді. Хвостатий має здібності до навчання, тому стане для свого господаря чудовим охоронцем. Гавкучий та спостережливий Фреді. Хвостатий має здібності до навчання, тому стане для свого господаря чудовим охоронцем.

 

Пайпер - чотирилапа красуня, віком близько року. Хвостата має здібності до навчання та може проживати в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Каіра - метиска вівчарки. Чотирилапа слухняна та добре піддається навчанню.

Молода та активна Харлі. Чотирилапа метис ягдтер'єра та фокстер'єра, що видно по зовнішнім ознакам та характеру. Харлі добре гуляє на повідку, слухняна і має здібності до навчання.

Лагідна та невелика на зріст красуня Бенджі. Хвостата трохи боязлива, тому ідеальний варіант для неї - дім у якому господарі не залишатимуть її надовго саму. Окрім цього, Бенджі обожнює, коли її гладять та лащитись.

Фото Ірини Шелест. 








 
 
 
 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів