Закарпатця викрили на Львівщині: обслуговував ухилянтів-емігрантів

11:17 1 вересня 2022 р.

Фото до новини

Оперативники Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками поліції, за процесуального керівництва Жовківської районної прокуратури, затримали громадянина України, який сприяв співвітчизникам у незаконному перетинанні кордону.

Про це повідомив 7 Карпатський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, пише Dailylviv.com.

64-річний мешканець Закарпатської області виготовляв документи, які дозволяли безперешкодний перетин кордону України для осіб, які такого права не мали. За свої «послуги», а саме – виготовлення комплекту документів, він брав від 1000 до 3000 тисяч доларів США з особи.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили низку виготовлених документів, що мали використовуватися для перетину кордону чоловіками в умовах воєнного стану, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Слідчі повідомили ділку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

На Львівщині викрили злочинну групу, яка підробляла державні документи

На Львівщині СБУ заблокувала канал незаконного перетину кордону призовниками

Львівський лікар давав знайомому з СБУ $15 тисяч за виїзд за кордон

У Львові затримали чоловіка, який підробляв документи ухилянтам від військової служби

На Львівщині судитимуть небагатодітного ухилянта з Дніпра

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів