У Львові затримали жінку-грабіжницю

12:54 8 листопада 2022 р.

Фото до новини

Санкція ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України передбачає суворе покарання за такий злочин: позбавлення волі на строк від семи до десяти років

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Учора, 7 листопада близько опівдня на вулиці Івана Пулюя у Львові 40-річна місцева мешканка заволоділа коштами у сумі 5 тисяч гривень. 

За словами потерпілої, 68-річної жительки Львова, вона отримала гроші у банкоматі та поклала їх у сумочку. Цим скористалась зловмисниця, яка вихопила кошти з сумочки й спробувала втекти. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці встановили особу зловмисниці, жительки Львова віком 40 років, та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів