У Львові в обід поліція затримала вуличних грабіжників

19:18 23 лютого 2021 р.

Фото до новини

Грабіж відбувся сьогодні, близько 13-ї години, у Львові на вулиці Курмановича.

Про нього повідомив поліцію 20-річний потерпілий, зупинивши перехожого і здійснивши дзвінок на лінію 102 з телефону останнього.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.

Зі слів заявника, троє невідомих осіб завдали йому тілесні ушкодження і відкрито заволоділи його телефоном. Зловмисники втекли у невідомому напрямку. Молодий чоловік надав описи грабіжників.

Командир 3 батальйону, почувши орієнтування, негайно вирушив в напрямку скоєння злочину. На перехресті вулиць Виговського — Городоцька він та напарник побачили трьох подібних осіб, які швидко йшли.

Щойно вони підійшли до невідомих, ті почали втікати. Поліцейські наздогнали усіх трьох чоловіків. У них виявили телефон потерпілого.

Затриманими виявилися львів'яни віком 28, 44 та  45 років. На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції. Потерпілий, згодом, упізнав нападників та своє майно і написав заяву про грабіж.

Тривають слідчі дії. Вже невдовзі осіб затримають за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України та помістять в ізолятор тимчасового тримання.

Їм загрожує відповідальність за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого вчинений за попередньою змовою групою осіб) ККУ.

На Львівщині чоловік вбив сусідського собаку лопатою для снігу

Львівські слідчі викрили митника на Закарпатті, який за хабар давав зелену вулицю євробляхам

На Самбірщині господар будинку поранив ножем свого гостя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів