На Самбірщині господар будинку поранив ножем свого гостя

12:16 23 лютого 2021 р.

Фото до новини

За скоєне 62-річному мешканцю Самбірського району загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

22 лютого вночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку в одному з сіл Самбірського району був поранений чоловік.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.

За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших підрозділів Самбірського районного відділу поліції. На місці події правоохоронці виявили чоловіка з ножовим пораненням. У подальшому медики діагностували у нього, зокрема, «проникаюче поранення в ділянці грудної клітини». 

Поранений - 36-річний місцевий мешканець. Також поліцейські з'ясували, що близько другої години ночі між 62-річним господарем будинку та його гостем виник конфлікт, під час якого старший завдав молодшому удару ножем, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці з'ясовують обставини події.

Вибух у Дрогобичі: в поліції впевнені, що кривава розправа була спланована

У Львові видворили з території України іноземця, який відбував покарання за вбивство

Судді зі Львова поскаржилися ГПУ на обвинуваченого, який погрожував зарізати їх

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів