У Львові шахрай незаконно заволодів чужою квартирою і продав її

17:43 31 січня 2022 р.

Фото до новини

62-річний львів’янин пред’явив в одному з центрів надання адміністративних послуг підроблене свідоцтво про право власності, після чого на нього було здійснено реєстрацію квартири на вулиці Грицая у Львові.

Як встановили слідчі Львівського районного управління поліції  №1 спільно із оперативниками управління протидії кіберзлочинам  у Львівській області, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, 62-річний львів’янин незаконно оформив на себе чужу квартиру. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Зокрема, він пред’явив в одному із центрів надання адміністративних послуг підроблене свідоцтво про право власності, після чого на нього було здійснено реєстрацію квартири на вулиці Грицая у Львові, яка належала іншій особі. Пізніше зловмисник, видаючи квартиру за свою власність, продав її третій особі.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (Шахрайство, вчинене за попередньою змовою осіб в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

У Львові держреєстратор вкрав квартиру у законного власника

Львівська юстиція закликала скаржитися на держреєстраторів

Державний реєстратор позбавила львів’янина квартири

Шевченківський районний суд Львова пошкодував державного реєстратора сумнівних земель

Власників майна смс попереджатимуть про рейдерство

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів