Сколівські Бескиди самовільно забудовують семеро "продавців з лотків"

16:34 28 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Самовільне будівництво у природному парку «Сколівські Бескиди»: підозрюють місцевих продавців з лотків.

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури сімом місцевим мешканцям повідомлено про підозру за фактами самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва (ч. 4 ст. 197-1 КК України). Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, неподалік водоспаду Кам’янка, що у Національному парку «Сколівські бескиди» Стрийського району підозрювані ще із 2000-го року займалися продажем різноманітних товарів з «лотка». Пізніше вони - без жодних правовстановлюючих документів на землю та дозволів на будівництво - звели на цьому місці капітальні споруди у вигляді дерев’яних каркасних одно- та двоповерхових будівель.

За клопотанням прокурора, суд наклав арешт на будівлі.

Розслідування триває, встановлюють інших причетних осіб та вирішують питання про знесення незаконно збудованих будівель і звільнення самовільно зайнятих земель природо-заповідного фонду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

На 2 га землі зятя Дубневича у Львові суд наклав заборону

Мерія Львова бойкотує самовільне будівництво на Тернопільській

У Снопківському парку заарештували бетонозмішувач на незаконному будівництві (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів