У Снопківському парку заарештували бетонозмішувач на незаконному будівництві (відео)

17:03 26 жовтня 2021 р.

Фото до новини

За фактом самовільного будівництва на території львівського парку правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Відповідальність, передбачена за самовільне будівництво - штраф або арешт на строк до шести місяців. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

Сьогодні, 26 жовтня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території Снопківського парку у Львові проводяться незаконні, на думку заявниці, будівельні роботи, а саме – бетонування фундаменту. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. На місці події правоохоронці виявили викопану траншею, частково заповнену бетоном, спецавтомобіль-бетонозмішувач та водія.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Виявлений на місці події спецавтомобіль вилучено. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Активна громадянська позиція - тут:

У Львові ніхто не може зупинити незаконну забудову Ірокса на вул. Тернопільській

Міськрада радить не купувати квартири у 30 новобудовах Львова (перелік)

У Львові забудовників оштрафували на понад 7 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів