Росії повернули двох злодіїв, яких українська поліція іменує ворами у законі (відео)

12:03 30 квітня 2021 р.

Фото до новини

Вчора, 29 квітня, оперативники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції за сприяння облуправління Державної міграційної служби примусово видворили обох «авторитетів».

«Вор у законі» на прізвисько «Міндія Гальській» незаконно потрапив до України з Російської Федерації та мав намір зустрітися з представниками злочинного світу, аби визначитися з напрямками майбутньої «діяльності» і встановити свій злочинний вплив. Його поліцейські затримали у Харкові у грудні 2019 року. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ, пише Dailylviv.  

42-річного «кримінального авторитета», засудженого в Росії за вчинення особливого тяжких злочинів, затримали у січні 2020 року в Закарпатській області під час спроби незаконного перетину кордону.

Обох порушників міграційного законодавства за рішенням суду помістили до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

29 квітня правоохоронці примусово видворили обох російських «авторитетів» до РФ із забороною в’їзду в Україну строком на 5-ть років.

На Львівщині судитимуть підприємця, який 5 років тому незаконно видобував природний газ

У Солонці біля Львова камери автофіксації спіймали автомобіль-двійник

Ексльвів'янина відсторонили від посади керівника НААН: за елітний позашляховик-хабар

У Польщі викрили злочинну групу громадян України, які сприяли нелегальній міграції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів