Призначили начальника Галицької митниці Держмитслужби: на три місяці

23:43 29 березня 2021 р.

Фото до новини

У наказі Держмитслужби «Про покладання обов’язків» на Колобродова А.В. відсутнє погодження Міністерства фінансів як підстава для винесення такого наказу.

Наказом Державної митної служби України № 303-о від 29.03.2021 року «Про покладання обов’язків» покладено виконання обов’язків начальника Галицької митниці Держмитслужби на Колобродова Андрія Володимировича з 30 березня до 29 червня 2021 року, який займає посаду заступника директора Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби. 

Про це повідомили у Телеграм-каналі Держмитслужба і у ФБ "Павло Верещагін", пише Dailylviv. 

Призначення за вакантними посадами державної служби здійснюється відповідно до вимог законодавства та Порядку, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України 209 від 22.04.2020 року «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом». 

В урядовій постанові прямо вказано на необхідність утриматися на період дії Порядку та після відміни карантину від переведення державних службовців, призначених на державну службу шляхом укладення контрактів на підставі типового контракту, затвердженого цією постановою, на рівнозначні або нижчі посади. Конкретна посада, на яку призначений Колобродов А.В., зазначена в контракті, підписаному останнім. 

Призначення, покладання обов’язків за вакантними посадами начальників регіональних митниць здійснюється наказом Державної митної служби України за погодженням з Міністерством фінансів України. На підставі заяви особи про надання згоди. 

У наказі «Про покладання обов’язків» на Колобродова А.В. відсутнє погодження Міністерства фінансів як підстава для винесення такого наказу. 

Таким чином, в наявності порушення прямої норми постанови Кабінету міністрів Украхни та регламенту роботи Держмитслужби.

Як громадянин України назавжди позбувся у зеленому коридорі ПП «Рава-Руська - Хребенне» валюти на понад 4 млн грн

Названо працівників українського посольства в Польщі, які перевозили контрабанду до Євросоюзу (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів