Прикордонники затримали на Львівщині чоловіків призовного віку, які йшли до Польщі поза пунктами пропуску

12:02 4 березня 2023 р.

Фото до новини

Впродовж попередньої доби військовослужбовці Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного порушення держрубежу поза пунктами пропуску. Усі затримані виявились чоловіками призовного віку.

Про це повідомила пресслужба Львівського прикордонного загону, пише Dailylviv.com

Учора ввечері прикордонний наряд відділу «Шегині» надав інформацію про спостереження зупинки транспортного засобу, з якого вийшло четверо осіб та почали рух в бік державного кордону. З метою перевірки інформації від підрозділу призначено додаткові наряди. В ході пошукових заходів прикордонники виявили та затримали чотирьох мешканців Харківської області віком від 31 до 41 років. Ще одного порушника, за кількасот метрів до держрубежу, затримали  прикордонники цього ж відділу за інформацією місцевого жителя. Ним виявився 40-річний мешканець Львівщини. 

Під час проведення заходів з перевірки прикордонного режиму наряд відділу «Нісмичі» зупинив для перевірки автомобіль, у якому пасажиром їхав 37-річний мешканець Полтавської області. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Польщі, оскільки законних підстав у нього не було. 

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Долю затриманих буде вирішувати суд.

Заховався під матрац: у Шегинях упіймали ухилянта

Відчайдухи, ризикуючи життям, планували переплисти річку Прут на надувному матраці

На Львівщині ухилянт від служби у війську втікав за кордон як водій автобуса

Дружина у багажнику Лексуса намагалася вивезти свого чоловіка за кордон (відео)

Два роки ув'язнення за спробу втекти з України в Польщу

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів