Прикордонники затримали на Львівщині шістьох іноземців

11:10 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники відділу «Шегині» затримали п’ятьох громадян Таджикистану.

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Вчора вночі, за інформацією місцевого мешканця, прикордонний наряд відділу «Шегині» затримав двох чоловіків, які в обхід пункту пропуску намагалися незаконно дістатися Польщі. В ході опитування стало відомо про те, що із затриманими порушниками були ще інші «мандрівники», відтак пошукові заходи продовжились».

«Через деякий час неподалік було виявлено ще трьох чоловіків, як згодом з’ясувалось – усі затримані громадяни Таджикистану. Наразі триває розбір та встановлення осіб причетних до правопорушення, відомо що іноземці прибули в Україну легально, повітряним сполученням. За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадяни відповідатимуть перед судом», – поінформували також в регіональному управлінні ДПСУ.

«Крім того у пункті пропуску «Краківець» під час паспортного контролю подорожніх, які рейсовим автобусом прямували до Польщі, прикордонники виявили іноземця, який намагався скористатися документами товариша. Чоловік надав на перевірку паспорт громадянина Індії, однак інспектор прикордонної служби зумів виявити розбіжності під час ідентифікації особи. Громадянина було затримано, особа чоловіка встановлюється, йому теж доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання кордону», – повідомили також в регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів