Остап Стахів у львівському СІЗО став мільйонером

16:10 30 листопада 2021 р.

Фото до новини

Звинуваченому у намаганні повалити конституційний лад в України Остапу Стахіву зібрали 998,8 тис. грн, необхідні для сплати застави.

Але ці гроші ще не переказали на рахунок суду, і Стахів залишається у камері львівського СІЗО. Про це повідомив ZAXID.NET, пише Dailylviv.com

Нагадаємо, 18 листопада Галицький райсуд Львова арештував Остапа Стахіва на два місяці з можливістю внесення 998,8 тис. грн застави. Остапа Стахіва підозрюють у порушенні ч. 1, 2 ст. 109 ККУ (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади). 24 листопада Остап Стахів програв апеляцію у цій справі.

Після арешту Стахів заявив, що не вважає себе винним і не буде сплачувати заставу. Але після програшу в апеляції прихильники Стахіва одразу оголосили про збір коштів на заставу.

Станом на 30 листопада однодумцям Стахіва вдалося зібрати необхідних 998,8 тис. грн. Про це повідомили у кількох чатах антивакцинаторів у Telegram та Viber. 

Також під час вчорашнього ефіру на проросійському телеканалі «ДНК» однодумці Стахіва з організації «Права людей» заявили, що сплатять заставу лише після згоди самого Стахіва.

У прес-службі обласної прокуратури розповіли, що заставу за Остапа Стахіва ще не внесли. Таким чином він залишається у СІЗО.

Остап Стахів зі Львова може пропустити акцію протесту в Києві 24 листопада, до якої закликав в інтернеті

Кирило Стремоусов з Херсона їде до Львова на суд над Остапом Стахівим

Лідеру антивакцинаторів та громадянину РФ СБУ повідомила про підозру

У Львові перекрили вулицю через суд над Остапом Стахівим

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів