Не пропустив пішоходів у Львові: заробив штраф і позбувся автобуса

10:53 1 червня 2022 р.

Фото до новини

60-річний водій, не знижуючи швидкості, проїхав пішохідний перехід на вулиці Мазепи.

У Львові патрульні отримали виклик, що водій однієї із маршруток на вулиці Мазепи не пропустив пішоходів на переходіПро це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Очевидці й учасники події розповіли, що водій, не знижуючи швидкості, проїхав пішохідний перехід. У цей момент кілька людей переходили дорогу і їм довелося втікати у різні сторони, аби не потрапити під колеса.

Поліціянти зупинили автобус на зворотному шляху маршруту. 60-річний водій не зміг чітко пояснити обставини події. Оскільки водій порушив пункт 18.1 (Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека) ПДР, на нього склали протокол за ч. 5 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах,  що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП

За таке порушення передбачена відповідальність: штраф 1445 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Під час перевірки усіх документів, з'ясувалося, що транспортний засіб є арештований за борги. Після оформлення усіх матеріалів, автобус БАЗ А07904 супроводили на арештмайданчик.

У Львові маршрутка з пасажирами заїхала в АЗС

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів