Водій автобуса рятувався від самосуду розлючених львів’ян

10:10 20 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

Водій автомобіля заблокував у Львові маршрутний автобус і притиснув його до узбіччя.

Про це повідомили в понеділок, 20 травня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували відео й розповіли: «Водій маршрутного автобуса проігнорував у неділю близько 13-ї години на перетині вулиць Суботівської й Повітряної, що транспортні засоби зупинилися і вже певний час пропускали пішоходів на нерегульованому переході. Він на великій швидкості проїхав пішохідний перехід, де в той момент йшла мати з двома малолітніми дітьми».

«Порушник створив аварійну обстановку і змусив жінку вживати заходи для особистої безпеки. Маршрутка продовжила рух до найближчої зупинки. Очевидці події почали пішки наздоганяти громадський транспорт, а один із небайдужих зачепився за дверцята водія і на ходу намагався змусити його зупинитися», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Інший водій, котрий їхав позаду й теж став свідком цих подій, які зафіксував його автореєстратор, своїм автомобілем заблокував маршрутку і притиснув її до узбіччя. 34-річний порушник зачинився в маршрутці, адже боявся самосуду розлючених громадян. Він вирішив дочекатися приїзду патрульних, яких вже викликали очевидці», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«37-річній жінці викликали швидку, яка надала допомогу на місці, адже вона відмовилася від госпіталізації. Діти, на щастя, не постраждали. Патрульні отримали пояснення від свідків і склали на водія протокол за частиною 4 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У чоловіка вилучили посвідчення водія і видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом. Далі справу розглядатиме суд», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів