Наїзд маршрутки на двох монахинь у Львові: поліція повідомила моторошні подробиці (відео)

17:09 20 листопада 2021 р.

Фото до новини

Під час ранкової ДТП на вул. Дорошенка, де маршрутне таксі збило двох монахинь, у салоні автобуса-порушника №138 перебували пасажири.


Відео: Патрульна поліція Львівщини

Про це повідомив заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини Михайло Сас, інформує Варта1, пише Dailylviv.com.

Автопригода сталася сьогодні, 20 листопада близько 6 год ранку. Водій маршрутки №138 повертаючи праворуч, здійснив наїзд на двох жінок. Одна жінка залишилася на місці події.

Тіло іншої потрапило під нижню частину автобуса, зачепилося одягом за виступаючі нижні частини транспортного засобу. На вулиці Джорджа Вашингтона на кінцевій зупинці тіло впало з-під автобуса.

Після наїзду водій втік з місця ДТП і не повідомив про злочин поліцію.

Наразі триває освідчення водія у медичному закладі, попередньо водій тверезий, однак ще проводиться перевірка на наркотичне сп’яніння.

“Водій маршрутного засобу рухався за маршрутом, в салоні перебувало кілька пасажирів.” – повідомив правохоронець.

Поліція з'ясовує їхні дані, щоб допитати.

Правоохоронців викликали двоє сторонніх осіб, які стали очевидцями ДТП на вул. Дорошенка. Коли поліціянти прибули на місце, поліцейські не виявили другу жінку, а лише одну, яка отримала незначні ушкодження і вже відпущена додому.

Проводиться розслідування даної ДТП.

За інформацією Katedra Lwowska, загинула монахиня Латинського катедрального собору Львова Ольга Дуплеца, яка працювала на парафіяльній кухні плебанії.

Дві монахині йшли зранку на святу месу до Львівської латинської катедри й на пішохідному переході вул.Дорошенка – пр.Свободи їх збила маршрутка, настоятельку с. Ольгу (48р.) – насмерть, а с.Галину (67р.) госпіталізовано в ЛКЛШМД.

Монахиня Ольга, яку водій маршрутки збив і протягнув через пів Львова, йшла на ранкову месу (відео)

ДТП з тортурами: маршрутка збила двох жінок, одну з яких волочила з центру до околиці Львова (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів