На Львівщині підірвали автомобіль з чотирма людьми: справу передано до суду

14:36 11 листопада 2022 р.

Фото до новини

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного уродженця Києва за фактом закінченого замаху на умисне вбивство двох або більше осіб.

Про це Dailylviv.com поінформували у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного уродженця Києва за фактом закінченого замаху на умисне вбивство двох або більше осіб, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб, з корисливих мотивів, умисного пошкодження чужого майна шляхом вибуху та носінння, зберігання, придбання, бойових припасів і вибухових пристроїв (ч. 2 ст. 15 - п. п. 1, 5, 6 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 194,  ч. 1 ст. 263 КК України).

Слідством встановлено, що на початку травня цього року обвинувачений отримав у Києві від двох чоловіків майже півтора мільйона гривень на купівлю та доставлення в Україну автомобілів. Через декілька тижнів підсудний разом з покупцями та ще двома особами вирушив до Львівської області для нібито митного оформлення куплених автомобілів.

Коли за вказівкою підсудного авто з покупцями зупинилось на паркувальному майданчику поблизу одного з сіл Львівської області, останній поклав на переднє сидіння сумку, в якій знаходилась граната Ф-1. Чоловік привів її в дію та відійшов на безпечну відстань. У салоні автомобіля пролунав вибух, внаслідок якого чотири особи, які перебували в той час в автомобілі, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

До обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими СУ ГУ НП у Львівській області.

На Львівщині чоловік погрожував дружині гранатою

42-річний судимий з гранатами увірвався в магазин під Львовом

На Львівщині вилучили гранату в нетверезого чоловіка

У Львові погрожують підірвати готель

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів