Генпрокурор обговорив чотири теми з п'ятьма керівниками правоохоронних органів Львівщини

11:01 7 листопада 2022 р.

Фото до новини

На зустрічі були присутні керівники Львівської обласної прокуратури, Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, ГУ Нацполіції області, територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, та виконувач обов’язків керівника УСБУ у Львівській області.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

Генеральний прокурор провів робочу зустріч з керівниками правоохоронних органів Львівщини. Обговорили стан протидії злочинності на території регіону в умовах війни, а також напрями, що потребують особливої уваги правоохоронців.

Керівник Львівської обласної прокуратури поінформував про комплексну роботу правоохоронних органів.

Андрій Костін наголосив на необхідності посилення уваги до питань боротьби зі злочинними проявами, які підривають підвалини економічної безпеки держави. Насамперед мова йде про правопорушення у бюджетній сфері, тіньовий обіг підакцизних товарів, а також зловживання у сфері митного контролю.

Окремо зупинилися на питанні запобігання та протидії правопорушенням, пов’язаних із незаконним поводженням з гуманітарною допомогою.

На зустрічі були присутні керівник Львівської обласної прокуратури та його заступники, керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, начальник ГУ Нацполіції області, директор територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові та виконувач обов’язків керівника УСБУ у Львівській області.

Педофіл у Львові 15 років гвалтував і розбещував дітей у християнських таборах: вирок

Вибух гранати у Рівному: хто постраждав

Майже всі податки і збори з громадян та бізнесу підуть на армію

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів