Львів’янин погрожував підірвати будинок

18:00 11 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У міськраді запевнили: «Чоловіка, який погрожував підірвати будинок №2 на вулиці Пулюя, забрали до психіатричної лікарні».

Про це повідомили в середу, 11 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Чоловік є мешканцем зазначеного будинку. Деталі події з’ясовують».

Натомість у Головному управлінні поліції у Львівській області поінформували в середу: «Сьогодні, 11 липня, близько 16.00 до правоохоронців надійшло повідомлення від працівника Франківської районної адміністрації про те, що мешканець одного з багатоквартирних будинків на вулиці Пулюя у Львові не допускає у своє помешкання працівників служби газу і погрожує вибухом. На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, працівники патрульної поліції та інших служб».

«Правоохоронці оглянули квартиру, ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Власника квартири медики доставили в одну з львівських лікарень. На цей час загрози мешканцям будинку немає», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів